Заморожені ягоди, фрукти, овочі, чи є у них користь?

У зимовий період свіжих сезонних ягід, овочів, фруктів у продажу майже немає високих цін або вони мають високу якість, але є подібний, доступний заморожений продукт. Тому питання про те, чи є заморожені фрукти, овочі, фрукти для нашого здоров’я для багатьох споживачів, будуть особливо актуальними для багатьох споживачів.

Інтернет-магазин Grinshop пропонує широкий асортимент такого типу сертифікованих продуктів відмінної якості від відомих агро-мануфакторів. Купуйте заморожені ягоди оптом та роздрібною торгівлею, а також овочі, фрукти, морепродукти за демократичними сприятливими цінами на веб -сайті магазину.

Чи зберігають заморожені продукти свої вигідні якості?

Безперечно, саме свіжі продукти, вирощені за сезон, приносять найбільшу користь. Але фрукти, ягоди, овочі, заморожені при ударному замерзанні, в холодний сезон вони стають чудовою альтернативою свіжою. Вони зберігають свій колір, смак, аромат, цілісність структури, вітамін-мінерального комплексу, як у свіжих видів, тому від них напевно отримає користь.
Наукові дослідження вчених, лікарів та інших експертів підтверджують це твердження. Наприклад, після заморожування вміст найбільш нестабільного вітаміну С майже не змінюється,

Цікаво, що попередньо розбиті овочі (квасоля в стручках, цуккіні) містили біодоступні речовини навіть більше, ніж свіжі.

В результаті досліджень аналіз вмісту вітамінів С, Е, В2 та каротину в моркві, шпинату, брокколі, кукурудзи, гороху, синій, полуниці, порівняно з свіжими, показали, що:

  • Вітамін С і Е залишилися в тій же кількості, що і свіжі;
  • У заморожених брокколі, а в гороху – менше, ніж свіжі, а в інших ягід овочів – те саме;
  • Бета-каротен у замороженому шпинаті, закріплення квасолі був повністю збережений, а в гороху морква стала меншою, синьою, полуницею, кукурудза повністю розкладена.

Шопне заморожування зберігає природні сполуки в малині (кемгер, кверцетин, флавоноли, антоціани, р-куумарінова кислота).

У заморожених продуктах антиоксиданти (флавоноїд, вітамін С) добре зберігаються, щоб запобігти різним захворюванням, раку, покращити організм в цілому. Тому без страху додайте корисні природні замерзлі ягоди, овочі, фрукти, суміші до свого раціону, без синтетичних консервантів, глутамату та електронного введення.

Важливий фактор, що впливає на якісний склад заморожених продуктів та безпека корисних речовин – дотримання умов зберігання, транспортування без руйнування та повторного фризи.

Comments

.,.,.,.